Rekonstrukce Mendlova a Moravského náměstí – WINDOW POP TALKS

Rubrika
PREZENTACE
Datum akce:
06. 11. 2023
Čas konání akce:
18:30
Místo konání:
KUMST Brno, Údolní 495/19
Pořadatel:
Window Pop Festival, KUMST Brno
Webové stránky akce:
https://l.facebook.com/
Facebook:
https://www.facebook.com/

Kolem rekonstrukcí na Mendlově náměstí a na Moravském náměstí se strhla vlna emocí. Některé nadšené, jiné odmítavé a kritické. Dosud ale nebyla příležitost zeptat se přímo autorů. 

Proto organizujeme TALKS přímo s autory – architekty obou rekonstrukcí a jejich spolupracovníky. V rámci večera proběhne prezentace a panelová diskuze s otevřenými dotazy pro publikum. Na co se můžete těšit?

18.30
► Prezentace práce na rekonstrukci parku na Moravském náměstí + 45 minut panelová diskuze za účasti architektů z Consequence forma a dalších autorů. Účast potvrdili Janica Šipulová, Martin Sládek a Klára Zahradníčková. 

20.00 
► Prezentace práce na rekonstrukci Mendlova náměstí + 45 min panelová diskuze za účasti architektů z CHYBIK+KRISTOF a dalších autorů. Účast potvrdili Ondřej Chybík, Michal Palaščak, Šárka Kubínová a Zdeněk Sendler.

Vstup zdarma

Akci organizuje neziskovka Naše kultivovaná města, z.s. Proběhne v rámci festivalu WINDOW POP, který je věnovaný veřejnému prostoru a lidem ve městě. Více akcí najdete na https://www.windowpop.eu/

Akce TALKS se koná za podpory Kreativního Brna (Magistrátu města Brna) a městské části Brno-střed.

150 150 Rekonstrukce Mendlova a Moravského náměstí – WINDOW POP TALKS 2023-11-02