Ochrana osobních údajů

Poptávka našich služeb

Společnost DO PARKU – PORTÁL KRAJINÁŘSKÉ ARCHITEKTURY z. s. se sídlem Grafická 20, Praha 5, IČ: 09716467 dle obchodního zákoníku zapsaná v obchodním rejstříku, která zpracovává v případě vaší poptávky služeb v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou, následující osobní údaje:

  1. DO PARKU – PORTÁL KRAJINÁŘSKÉ ARCHITEKTURY z. s.
  2. doparku@doparku.cz
  3. +420 606 603 203

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností DO PARKU – PORTÁL KRAJINÁŘSKÉ ARCHITURY z. s. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a zapsaným spolkem DO PARKU – PORTÁL KRAJINÁŘSKÉ ARCHITEKTURY z. s. nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně DO PARKU – PORTÁL KRAJINÁŘSKÉ ARCHITEKTURY z. s.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  1. požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  2. požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
  3. požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  4. vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

Použití cookies

DO PARKU – PORTÁL KRAJINÁŘSKÉ ARCHITEKTURY z. s. používá na této webové stránce cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

TypNázevÚčelExpirace
Cookies třetích stranGoogle AnalyticsZískání statistických informacíDle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění