Online debata s Martinem Vysokým na téma implementace modro-zelené infrastruktury

Rubrika
DISKUZE
Datum akce:
22. 06. 2023
Délka akce:
13:00-15:00
Čas konání akce:
13:00
Pořadatel:
Ekocentrum Koniklec a Hospodaření s dešťovou vodou
Webové stránky akce:
https://www.pocitamesvodou.cz/
Facebook:
https://www.facebook.com/

Online debata, ve které naši odborníci vyzpovídají našeho hosta Martina Vysokého ze společnosti EDGE ve švédském Malmö. Zároveň všichni společně zodpoví vaše otázky týkající se legislativy, územních studií, zadávání zakázek, realizace a údržby modro-zelených opatření a hospodaření s dešťovou vodou.

Za projekt Počítáme s vodou se online debaty bude účastnit Ing. Jiří Vítek a Ing. Vojtěch Bareš, Ph.D., který se ujme i moderace celé debaty.

Martin Vysoký je krajinářský architekt, který se věnuje tvorbě veřejných prostranství a projektování systémů modrozelenošedé infrastruktury. Je spoluautorem příručky Živé ulice – příručka k Bluegreengrey systémům venku (2022), jež navazuje na dlouholetý výzkum a aplikaci těchto systémů v urbanizovaném prostředí.

V rámci debaty se zaměříme na dobrou praxi s implementací modro-zelené infrastruktury ve Švédsku i ČR. Budeme společně odkrývat možnosti, kam posunout tvorbu veřejného prostranství, a jak využít dlouholeté švédské zkušenosti s navrhováním, realizací a i údržbou prvků hospodaření s dešťovou vodou uvnitř měst.

Akce je určena pro zástupce veřejné správy, odborné a široké veřejnosti a je pro všechny účastníky zdarma, s nutnou REGISTRACÍ zde: https://www.pocitamesvodou.cz/online-debata-na-tema-mzi…/

150 150 Online debata s Martinem Vysokým na téma implementace modro-zelené infrastruktury 2023-06-12