Výstava Město v pohybu / ilustrace Filip Zatloukal

Rubrika
VÝSTAVA
Datum akce:
03. 04. 2023
Čas konání akce:
17:30
Místo konání:
Café Nezisk
Pořadatel:
AutoMat, Do práce na kole - AutoMat, Zažít město jinak
Facebook:
https://www.facebook.com/

Připojte se k nám na poutavé výstavě ilustrací Filipa Zatloukala, která se zaměřuje na téma veřejného prostoru a udržitelné městské mobility! Výstava představuje různé způsoby pohybu v městském prostředí, a to včetně chůze, MHD a cestování na kole po městě.
Spolek AutoMat nám skrze ilustrace Filipa Zatloukala ukazuje, jak důležité je udržitelné a zdravé cestování v městském prostředí, a jak může mít pozitivní dopad na naše zdraví a životní prostředí. Výstava také zahrnuje ilustrace slavností Zažít město jinak, které spolek 18 let organizuje s cílem kultivovat veřejný prostor a zapojit lokální komunity.
Vernisáž se uskuteční 3. dubna v Café Nezisk a bude to skvělá příležitost setkat se s lidmi ze spolku AutoMat i s výtvarníkem Filipem Zatloukalem, prohlédnout si jeho ilustrace a diskutovat o tématu udržitelné mobility a veřejného prostoru. Tento večerní zážitek za doprovodu DJe Oftopika vám pomůže pochopit, jak významnou roli hrají doprava a veřejný prostor v našem každodenním životě.
Věříme, že vám ilustrovaný svět umožní podívat se na město novým pohledem a přinese inspiraci, jak můžeme přispět k udržitelnosti a zlepšení kvality našeho života. Těšíme se na vás!

150 150 Výstava Město v pohybu / ilustrace Filip Zatloukal 2023-03-27