Klima a náš stát – konference Ekoškoly

Rubrika
KONFERENCEPŘEDNÁŠKA
Datum akce:
26. 01. 2022
Čas konání akce:
14:00
Místo konání:
Jugoslávských partyzánů 1580/3, 160 00 Dejvice
Pořadatel:
Ekoškola
Webové stránky akce:
Facebook:
https://www.facebook.com/

Již druhý ročník naši konference Změňme klima. Těšte se na přednášky i pestrou panelovou diskuzi, v níž budou panelisté odpovídat na otázky z publika. Konferenci bude také možné sledovat přes živý stream.

🌎Letošní ročník konference se bude věnovat tématu Klima a náš stát, ve kterém vám ukážeme, jak se změna klimatu přímo projevuje u nás v České republice, jak s tématem pracují média či jaké jsou příklady dobré praxe, tedy jak můžeme přispět k řešení problémů klimatu my sami.

KOHO USLYŠÍTE:

🚩 Zdeněk Žalud, vědec: Na Mendelově univerzitě se zabývá dopady změny klimatu na krajinu.

🚩 Michal Bačovský,garant projektu Smart City: Ve Žďáru nad Sázavou je garantem koncepce „Chytrý Žďár“. Specializuje se na šetření energií v budovách.

🚩 Klára Bělíčková, členka hnutí Fridays for Future: Věnuje se hlavně komunikaci studentského hnutí. Dělá přednášky a školení o změně klimatu.🚩 David Šeda, programový manažer strategie udržitelnosti EG.D: Zabývá se řadou oblastí – od zvyšování biodiverzity v ochranných pásmech kolem vedení, podporou Start-upů nebo alternativní mobilitou.

🚩 Hana de Goeij, vedoucí udržitelného natáčení a obsahu, TV Nova: Stará se o to, aby Nova natáčela seriály a show s ohledem na planetu a aby k ohleduplnému chování inspirovala i diváky.

Konference včetně diskuze proběhne 26. 1. 2022 od 14:00 do 17:00 naživo. Přímý přenos můžete sledovat tady v události nebo na YouTube.Akce je určena nejen pro všechny, co se chtějí něco nového dozvědět, ale hlavně pro mladé lidi od 12 let a jejich učitele nebo rodiče.➡️ Konference i livestream jsou zdarma, je ale potřeba se zaregistrovat → https://bit.ly/Klimaanasstatregistrace

150 150 Klima a náš stát – konference Ekoškoly 2022-01-10