Exkurze Zahrada hrou – prosinec 2021

Rubrika
EXKURZE
Datum akce:
01. 12. 2021
Délka akce:
8,00 – 16,00 hodin)
Čas konání akce:
8:00
Místo konání:
Praha, Hlavní nádraží
Pořadatel:
Nadace proměny
Webové stránky akce:
https://www.nadace-promeny.cz/

Pro ředitele a zřizovatele škol, učitele, ale i rodiče nebo architekty, výtvarníky či studenty odborných škol organizujeme jednodenní exkurze za dobrými příklady zahrad, které byly vytvořeny dětem na míru. Účastníci je mohou zblízka prozkoumat, načerpat nápady pro vlastní aktivity a o praktických stránkách provozu diskutovat s lidmi, kteří se o vznik zahrad zasloužili – jak zástupci škol, tak tvůrci projektů.

Exkurze je současně ideálním způsobem, jak se seznámit s filosofií našeho programu Zahrada hrou. Její principy lze využít nejen při rozvoji školních zahrad, ale také veřejných hřišť a dalších podobných míst určených dětem. 

⚠ Pozor, pozor. ⚠ Vyjíždíme na exkurzi za nápady na proměnu školní zahrady! Pojeďte taky! 🟢 Inspirujeme se příběhem tří mateřských škol, které s pomocí našeho programu Zahrada hrou proměnily školní zahradu. 🌿 Čeká nás i zastávka v ekocentru Toulcův dvůr, kde si dáme oběd a zajdeme na krátký vzdělávací seminář o školních zahradách očima architektů.💡 Nápady se vám mohou hodit, pokud se chcete přihlásit do naší grantové výzvy na obnovu zahrady ve školce. 🕗 1. prosince 2021 | sraz 8:00 Praha, Hlavní nádraží | cena 300 Kč | ℹ️ Více informací a odkaz na přihlášení najdete tady: 👇👇👇https://bit.ly/3ktfMn1

150 150 Exkurze Zahrada hrou – prosinec 2021 2021-11-15