InspiRACE: Jak na klima?

Rubrika
DISKUZE
Datum akce:
21. 04. 2021
Délka akce:
1 h 30 min
Čas konání akce:
9:30
Místo konání:
on-line
Pořadatel:
JSNS Vzdělávací program společnosti Člověk v tísni.
Webové stránky akce:
youtube.com/
Facebook:
https://www.facebook.com/

V dubnu slavíme Den Země. Při této příležitosti Vás ve středu 21. dubna v 9.30h zveme na online diskuzi, během níž budeme s našimi hosty hledat odpověď na otázku, co sami můžeme udělat pro zmírnění dopadů klimatické změny.Své příspěvky představí a do diskuze se zapojí:👥Ema Ostřížková (členka Fridays For Future Česká republika)
👥Lucie Smolková (koordinátorka programu Re-generátor Nadace Partnerství)
👥Tadeáš Žďárský (environmentalista, lektor NaZemi)
👥Tomáš Blaha (guerillový sadař a biouhlíř z Tišnovska)Role moderátora se zhostí náš kolega Adam Široký.Diskuze proběhne zde na Fb stránce JSNS a můžete ji také živě sledovat na Youtube: youtube.com/user/jedensvetnaskolachBěhem diskuze budete moct klást své otázky i Vy, diváci, a to přímo pod živé vysílání nebo přes sli.do (link doplníme).Těšíme se na Vás! 🙂Kromě této inspirační akce najdete nově na
🌎jsns.cz/nahradni-planeta🌎
dokumentární filmy (z loňské nabídky festivalu Jeden svět), vzdělávací materiály, aktivity a tipy na projekty věnující se změně klimatu.Primárně jsou jak debata, tak veškeré materiály určeny pro školy. Využít je však může kdokoliv, kdo se o naši planetu zajímá a hledá cesty, jak vlastním dílem přispět ke zmírnění dopadů klimatické změny.

150 150 InspiRACE: Jak na klima? 2021-04-09