Debata s odborníky na téma HOSPODAŘENÍ S DEŠŤOVOU VODOU

Rubrika
DISKUZE
Datum akce:
13. 04. 2021
Délka akce:
10:00 - 14:00
Čas konání akce:
10:00
Místo konání:
on-line
Pořadatel:
Hospodaření s dešťovou vodou a Město Mělník
Vložil:
DO PARKU
Webové stránky akce:
https://www.pocitamesvodou.cz/
Debata se uskuteční ve spolupráci s městem Mělník na velmi aktuální téma našich měst, tedy adaptaci na změnu klimatu prostřednictvím modrozelené infrastruktury (MZI). Jedná se o unikátní příležitost sdílet poznatky a zkušenosti s odborníky, kteří patří k nejlepším v ČR a jsou jim svěřovány úkoly národního zájmu. Jsou spoluautory jedinečných koncepčních dokumentů v oblasti adaptace na změnu klimatu pro několik velkých měst v ČR a Akčního plánu pro aplikaci MZI v ČR. Účastníci debaty se budou moci dozvědět nejenom jejich nejnovější poznatky, ale hlavně praktické zkušenosti se zaváděním systémových opatření MZI do života měst a využívání dotací na tato opatření.
Na debatě vystoupí David Stránský (ČVUT), Jiří Vítek (JV PROJEKT VH), David Hora (Treewalker) a Ctirad Mikeš (Město Mělník).
KDY: 13.4. (10:00-14:00)
KDE: zasedací místnost Městského úřadu Mělník, nám. Míru 51, Mělník
REGISTRACE: https://www.pocitamesvodou.cz/events/seminar-melnik/
Seminář je určen pro zástupce veřejné správy, odborné a široké veřejnosti a je pro všechny účastníky zdarma s nutností registrace.
Akce se uskuteční pod záštitou starosty města Mělník MVDr. Ctirada Mikeše.
Prosím počítejte s případnou změnou na online variantu semináře. Budeme reagovat na to, jak se bude vyvíjet epidemická situace v ČR
150 150 Debata s odborníky na téma HOSPODAŘENÍ S DEŠŤOVOU VODOU 2021-03-09