Privátní prostory profesionálně – Zahrada roku 2020 – 1.část

Rubrika
WORKSHOP
Datum akce:
28. 01. 2021
Čas konání akce:
8,30
Místo konání:
online
Pořadatel:
Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, z.s.
Vložil:
DO PARKU
Webové stránky akce:
https://szkt.cz/
Facebook:
https://www.facebook.com/
Pojďte se s námi seznámit s privátními prostory českých zahrad, oceněných v soutěži Zahrada roku 2020. Prostřednictvím našeho webináře budete mít možnost nahlédnout pod pokličku profesionálům, kteří Vás provedou svými oceněnými díly. Co vidí na svém projektu jako největší plus, jaký byl proces jeho tvorby, co se povedlo a kde to trochu drhlo? To a mnoho dalšího se dozvíte ve dvoudílné on-line „exkurzi“ po oceněných dílech, reprezentujících to nejlepší ze současné tvorby krajinářské architektury a zahradního designu. Účastníci webináře budou mít také možnost, pokládat přednášejícím doplňující dotazy prostřednictvím chatu.
Úvodní slovo bude patřit organizátorům této soutěže. Zahradu roku pořádá od roku 2002 Svaz zakládání a údržby zeleně a jeho ředitelka Ing. Jana Šimečková Vás seznámí s historií, současností i dalším směřováním soutěže.
V prvním díle se seznámíte se zahradou funkcionalistického domu v Hodkovičkách a zahradou u vily Košťál Na Babě (Land05, s.r.o.), atriem Za Branou v Litomyšli a zahradou Scandi v Předhvozdí (Atelier Partero, s.r.o.) a zahradou Nad údolím v Trutnově (Tomáš Jiránek, Jitka Jiránková).
Partnerem webináře je Atregia s.r.o.
https://www.atregia.cz/
Webinář je připraven ve spolupráci se Sekcí SZKT ČAKA.
150 150 Privátní prostory profesionálně – Zahrada roku 2020 – 1.část 2021-01-25